Hjem Fisketips Spillet Søgning Fisk Hjælp Bookmark and Share
Status
Du er ikke logget ind.
Login
Glemt dit password?
Opret mig
Nyheder
Nyheder ialt: 11822
Milde makrel: Popul...
Forurening af bæk:...
74-årig omkommer i...
Algerne invaderer D...
Advarer svømmere om...
Laserkanoner skal t...
Aggressive japanske...
Stille og varmt vej...
Stort udslip af gyl...
Iltsvind i kontrolf...
Flere nyheder
Nyt sidste år
De fangede en kæmpe...
Kæmpetun sætter dob...
Tusindvis af frivil...
Mand efterlyses: Ka...
Svup i haven: Kommu...
Stort hummergilde p...
Biolog slår fast: S...
Gense videoen: To f...
VIDEO: Lystfisker o...
En 100 år gammel tr...
Artikler
Artikler ialt:139
Start med fiskeriet
Isfiskeri
Snør de flade - del ...
Der fiskes fra isbry...
Varulve på krogen
Esrum Sø
Fluebinding #6 - And...
RSS-Feeds nu (igen) ...
Fluebinding #5 - Whi...
Fluebinding #4 - Dub...
Flere artikler
artikel
Udgivet d. 17-10-2005
Et skrækscenarie
Jeg lå på min ynglingssofa og kiggede på regionalt tv her til aften.
Først viste de noget om en konservativ politiker, som opstillede til det nye regionsråd.
Han fortalte om en af hans største oplevelser, som var da han var i kibuts i Israel og der blev afholdt toga-party en aften??? “Hvad har manden dog brugt sit liv på” – tænkte jeg. “Når et 25-30 år gammelt toga-party, kan sætte så tydelige spor, at det stadig er noget af det største han kan huske fra sit liv, så må de sidste mange år “edderp....... have været kedelige?"
De viste også billeder fra hans hjem, hvorfra han kunne kigge ud til “naturen”. “Jeg vil gerne mere ud i naturen”, sagde han. Derefter fulgte man den lidt for tunge mand ud på cykel og i jagten på naturoplevelsen. På et tidspunkt sprang han af sin cykel ved en sø-bred og udtalte “jeg holder utroligt meget af vand!”
Så meget for en af vores politiske ledere.
Og mindsanten om ikke TV2 Østjylland havde gravet endnu en “spændende” politiker frem. Den tidligere trafikminister Sonja Mikkelsen tonede frem i en utrolig form.”Mig får de ikke ned med nakken", sagde hun.
Jeg tænkte tilbage på den tid, hvor grunden til vores nuværende mange problemer med banelegmerne blev grundlagt. I dag er den fhv. trafikminister “mor” for Brabrand – et kommunalt projekt, som skal skabe forståelse mellem villaejere og “dem i blokkene”, sagde Sonja. Personligt tror jeg nok, jeg ville føle, at jeg var kommet ned med nakken, hvis ministerbilen var blevet udskiftet med en kommunal forståelses-post. Men sådan ser trafik-Sonja ikke på det.
Men nu kommer det skræmmende – i slutningen af interviewet, skulle vi delagtiggøres i den fodformede politikers nye hobby. Spændingen var stor, indtil kameraet rullede ud på terassen, og et pragteksemplar af en ny sportscykel tonede frem på skærmen.
Nu viste det sig, at også Sonja var vild med naturen og på ca. 2 timer, var det nu blevet muligt for hende at passere ikke mindre end 50 km. smukke landskaber!

Pludselig mærkede jeg koldsved over hele kroppen. Jeg så pludselig et syn for mit indre, som var langt mere skræmmende end Hannibals the Cannibal’s eskapader i såvel film 1, som film 2.
Herude så jeg pludselig, hvordan horder af middelmådige politikere iført lårshorts, cyklehjelme og fingerløse handsker, klumrede afsted på grusvejen ude foran huset. Ikke nok med det, men de mange cyklister på den smalle vej, medførte også, at de filtrede sig ind i hinanden og til sidst lå og væltede rundt lige ude foran!
Her stod, sad og lå Poyl Nyrup, Sonja Mikkelsen, Jytte Hilden, Brian Mikkelsen, Kjeld Olesen, Marianne Jelved, Niels Helveg Petersen, Ole Stavad, Poul Nelson, Kjeld Albrechsen, o.m.fl.
De stod de med 8-tals formede hjul og iturevne CSC trøjer og viklede deres cykeldele fra hinanden, mens de undrende undersøgte de mange løse dele der lå i gruset. Jeg kunne høre udtryk som “jeg tror nok det er min?”, “jeg har slået min fod.”, “Er det en hund, der står der?”, “hvordan retter man sådan en op?”,”Har du et plaster?” o.m.a.

Jeg slog øjnene op og kiggede rædselsslagen ud gennem vinduet i stuen. Der var ikke noget at se, men jeg måtte alligevel tjekke efter.
Da jeg kom ud, var der sort nat og meget koldt. Jeg kunne skimte måneskæret i åens vand neden for bakken - og der var helt stille.
Kun lydene fra uglerne og de smådyr der puslede i skovbunden, brød i ny og næ stilheden.
Jeg kiggede op og mit blik mødte millioner af stjerner, som dannede svage lysende tæpper på hele oktoberhimlen.
“Hvis der sidder en deropppe med magt over menneskene og lytter, så håber jeg, at du finder på noget andet, som politikerne kan fordrive tiden med, end at jagte rundt i den natur, som de ikke aner en kæft om? - kunne jeg pludselig høre mig selv sige.
Top 10
saja3489
toraa3484
Hardy u3326
Jan R. Jensen3205
udland663179
Storfisk3175
Bersaerk3142
blep3132
bennylaarsen3125
redvultur3118
Målinger
Fisk og Ferie
Tangeværket
Åernes tilstand i den nye struktur
Jagt
Konkurrence
Hornfisk
Grejindkøb
Fisketegnsmidler
Føler fisk smerte?
Fisketegn
Flere målinger
Links
Links ialt: 123
fiskeatlas.dk
Fly Fishing History
Steen Ulnits
The Complete Angler ...
Lystfiskeroplysninge...
Henrik Leth
Niels Vestergaard
Dansk Amatørfiskefor...
Gyllebomben
Brugernes hjemmeside...
Flere links
Kontakt